Pædagogik - værdigrundlag​

​Aflastningsweekend og ferietilbud til børn og unge

jf.serviceloven 142, stk. 7.

Vi betragter vores børn/unge som selvstændige og unikke individer, og tilstræber det optimale individuelle pædagogiske tilbud til hver enkelt. Vi arbejder kontinuerligt på bæredygtige relationer som grundlaget for at kunne skabe udviklingsmuligheder for børnene.

Vi tror på at vores børn profiterer af tydelig struktur og en forudsigelig weekend, hvor vi guider og vejleder ud fra den enkeltes behov. Dette gælder også i det sociale samvær, hvor almindelige kulturelle og samfundsmæssige adfærdsnormer er rammen.

Hos os ligger vi vægten på, at børnene mødes af omsorgsgivende, troværdige, robuste, motiverende og professionelle voksne, som skaber trygge rammer med tydelighed, glimt i øjet, nærvær og engagement. Vi er konstruktivt kritiske, reflekterende og udviklende i vores pædagogiske tilgange til børnene og til hinanden.

Vi bruger bevidst den relationelle tilgang for at tilgodese børnenes forskellige behov for tilknytning, kompetencer og kontinuitet. Relationen er ikke målet i sig selv, men en stor del af fundamentet for udvikling. Herved forstås, at vi i kraft af relationen opnår større effekt af det pædagogiske arbejde.​

Kontaktinformationer​

Ourcamp ApS

CVR: 35246290

Postnummer, by & adresse

Kontakt os