Om OurCamps weekendkoloni

​Aflastningsweekend og ferietilbud til børn og unge

jf.serviceloven 142, stk. 7.

Ourcamps aflastningstilbud er et socialpædagogisk tilbud til børn og unge som er socialt udsatte. OurCamp er et professionelt og virksomt alternativ til aflastningsfamilier og fungerer desuden som et supplement til plejefamilier. I vores arbejde med børnene, støtter vi op om den enkeltes følelsesmæssige, personlighedsmæssige og sociale udfordringer. På den måde udvikler vi barnets sociale kompetencer. Igennem sjove og krævende aktiviteter – ofte udendørs - skaber vi nogle rammer, hvor barnet kan danne nye relationer og venskaber.

Vi har beliggenhed i Vipperød i grønne område, med massere af plads til at børnene kan udfolde sig.

Vi ligger stor vægt på at bruge kroppen, være ude og lave aktiviteter, samt har fokus på sund kost.

Om fredagen bliver børnene hentet af personale i vores mini bus eller bil. Der er mulighed for at blive hentet hjemme, eller på skole, SFO, klub m.m. Dette aftales med forældrene dagen forinden hvor barnet skal afsted, hvor en fra ledelsen ringer til forældrene.

Når børnene ankommer til kolonien, samles alle ved bordret til saft og frugt. Vi har et fast dagsprogram som følger igennem weekenden, men de aktiviteter og udflugter vi laver, er forskellige. Vi taler med børnene om hvordan weekenden skal forløbe og derefter pakkes der ud på børnenes værelser. Børnene har faste sovepladser og vi gør meget ud af at børnene skal føle sig trygge, hvorfor vores pædagogik går på struktur, forudsigelighed, relation og anerkendelse.​​

Kontaktinformationer​

Ourcamp ApS

CVR: 35246290

Postnummer, by & adresse

Kontakt os